Nytt ifrån Skip Hop

Ni som har små barn kanske ska titta hit, och älskar ni dessutom Skip Hops produkter så kommer nu två nya produkter ifrån dom. Det är till mindre barnen som ska börja magträna och varför inte göra det på en mysig ABC Lekmatta eller på en Uggla för den delen. Jag hade en liknande matt Till Juno och hon hade sig själv och sina leksaker på den så jag kan varmt rekommendera att ha en lite roligare matta som lekkompis i den åldern. Skip Hop kan man hitta lite överallt idag, men jag köper de flesta sakerna HÄR och det är alltid tryggt.

ABC Lekmatta – En mjuk och utvecklande lekmatta så stor att det finns plats för en kompis eller två. Barnet kan ha sin första lekträff på denna pedagogiska quiltade lekmatta. Tyget är 100% bomull och har fina tygdetaljer i olika material och textur. Den vadderade fyllningen ger den komfort barnet behöver för att ligga på mege eller bara leka. En löstagbar spegel och taktila och veckade detaljer ger sensorisk stimulans. Lekmattan har dessutom insydda handtag som gör den lätt att vika.

Den rekommenderas ifrån nyfödd
100 % bomullstyg med mjuk vaddering
Påsydda tygdetaljer på många av djuren
Insydda handtag
Passar med ABC Kollektionen
Maskintvätt
Storlek 150 x 100 cm

I serien lanseras också en Treetop Friends Lekmatta Uggla, den är mindre så personligen så skulle jag välja den modellen som är större.


Skip Hop ABC Matta

Det finns flera fördelar med att låta små barn tillbringa tid på magen när de är vakna och under uppsikt. Att vara på mage stimulerar motoriken och styrkan i överkroppen. Barnets bakhuvud slipper också ständig belastning, ensidig belastning kan påverka skallen form.

Rekommendation är att ge barnen mycket lektid på mage för att ge bra förutsänningar för barnets motoriksa utveckling. Skip Hop lanserar nu två lekmattor som är speciellt anpassade för barn som ligger på mage.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388