Baby Björn Nylanserar resesäng Light

Spännande spännande, det roliga i det hela är att jag spanar efter resesängar just nu, förhoppningsvis kommer vi iväg någonstans i påsk och då tänkte jag att det vore bra med en resesäng till fröken envis. Hon sover ju så bra bara hon får sova i egen säng, så det är lika bra att fixa det känner jag. Alltid bra att ha också om man ska sova över hos någon som inte har barn tex, finns ju en herrans massa användningsområden till oss i varje fall. Så kanske får det bli en resesäng i från Baby Björn.

Baby Björn Resesäng Light

”BabyBjörn förbättrar en omtyckt produkt – resesängen som redan i dag är mycket uppskattad av småbarnsfamiljer. BabyBjörn utvecklade den första resesängen för mer än 40 år sedan och mycket har hänt sedan dess. Under åren har arbetet med att utveckla sängen och dess konstruktion ständigt pågått. Den nya versionen har en uppdaterad design med nättyg hela vägen ner till golvet som ger bättre uppsikt över barnet, samt möjlighet att spänna fast madrassen.”

Resesängar_1960_2014

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>