Tävling – Gung Gung

Tävlingsdax!

Tänkte passa på att ha en tävling här inne, Juno har ju ett lamm ifrån Teddykompaniet som man kan sitta och gunga på. Det är faktiskt en av hennes favorit leksaker tro det eller ej. Hon sitter ofta på den och låtsas att hon rider på en häst ifs men hon har nog inte riktigt fattat skillnaden. Den är super mjuk och gå och känns nästan som ett riktigt litet får, mysigt när den känns så verklighetstrogen.

Så nu till tävlingen.

Allt du behöver göra är att skriva vem som ska få lammet och vilken färg du önskar.

Gilla LekmerFacebook

Har du instagram så följ MIG där

Tävlingen avslutas om en vecka alltså torsdagen den 27/3 23.59

teddykompaniet-lammgunga-vit teddykompaniet-lammgunga-gra

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

25 Comments

 1. Jag skulle vilja vinna den grå till min dotter Moa som blir 2 i sommar

  Reply
 2. Den grå skulle min dotter Alicia nyss fyllda 1 bli så glad över

  Reply
 3. Jag skulle vilja ge denna till min sambos dotter som blir 2 år nu i april. Han har jätte svårt och komma på vad han ska ge henne och jag tänkte att kunde bli en bra grej. Vi har även precis flyttat till större och hon har fått eget rum
  Och därav börjat sova hos oss och detta Kunde även vara kul och pryda upp hennes rum :) sen skulle nog även min son som är 3 månader tycka de va kul sen när han blir äldre :)

  Reply
 4. Jag hoppas på att vinna detta fina gråa får till min älskade gudson Hugo som fyller ett. Som tredje barn i syskonskaran får han mest nöja sig med ärvda saker… därför vore det toppen att kunna få ge något så stort och fint.

  Reply
 5. Hej,
  Vårt fadderbarn fyller två år den 6/4 och vi vill ge honom något fint då han tillhör det bästa vi har.
  Tyvärr har min cancer kommit tillbaka för att stanna och vi har sedan 1 december varit sjukskrivna båda två så kassan är skral då vi precis innan beskedet hade startat en omfattande renovering. Vi vill ändå ge honom något fint så detta skulle vara ett änglafår ❤

  Reply
 6. Åh, hade passat alldeles perfekt med ett vitt får i vår dotters rum, nyligen flyttat till hus och har en hörna då detta skulle passat PERFEKT!
  Gillar på fb och följer dig på instagram, och hoppas!

  Reply
 7. Åh fina får :)
  Givetvis vill jag ge familjens lillasyster ett grått får.
  Snart är det dags för henne att få ett eget rum och detta blir både en mysig kompis, fin inredningsdetalj & en kul gunga.
  Håller tummar & tår !

  Gillar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin kväll :)

  Reply
 8. Gud vilket gulligt får!!!!! Detta skulle jag gärna vilja vinna till min Lucas som nyss fyllde 1 år. Svårt att välja färg då båda är så fina men jag tror att jag röstar på det grå fåret. Så sött!!!

  Reply
 9. Jag hade gett detta gosiga gungfår till bebisen som kommer om några månader . Jag tror att storebror hade roat sig kungligt med det fram tills bebisen är tillräckligt stor ;)

  Reply
 10. Det grå fåret vill jag vinna till sonen och även bebis som envist ligger kvar i magen kommer att få mycket glädje av den. :)

  Gillar lekmer – Caroline Andersson
  Följer dig redan på instagram – carolinetheresia

  Håller tummarna! Köpte en gung giraff till sonen för ett år sedan som han älskade, fick tyvärr reklamera den så det är på tiden att han får en ny! :)

  Reply
 11. Hade jag vunnit så hade min söta lilla prinsessa Thilde fått den. Önskade en sådan till henne i doppresent men det blev tyvärr igen :( Vi hade gärna velat ha en vit :)
  Gillar på Facebook och följer dig på instagram.
  Trevlig helg!
  /Johanna

  Reply
 12. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja överraska min guddotter som fyller 2 år nu i maj med det här fina vita fina gungfåret. Hon skulle bli super glad.

  Gillar Lekmer på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  Reply
 13. Jag skulle ge fåret till min brorsdotter hon skulle älska den :)

  Reply
 14. Jag hade supergärna vunnit det gråa fåret till min dotter Moa som snart blir storasyster. Det hade varit den perfekta storasysterpresenten. :)

  Reply
 15. Åh vilken tävling! Jag är gärna med och tävlar om ett får till min lilla tjej Juni! Hon bara älskar att gung så hon skulle bli överlycklig över att få ett eget gungfår! Jag tror att det vita fåret skulle få flytta hit i sånt fall! Gillar såklart och följer dig på insta! :) hoppas på tur! <3

  Reply
 16. Men sååååå fin! En vit skulle passa superduperbra till Kevins bästis Olivia när hon fyller 2 nu i vår :D

  Gillar på fb, Dessie Borgström

  Ha en myspysdag!
  (psssst, kommentera gärna tillbaka i min blogg så slipper jag leta svar hela dagarna..)
  Kraaam
  Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥
  http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

  Reply
 17. Lillasyster som två bröder har
  får ta det lilla som finns kvar
  Slitna urblekta leksaker kan ju vara kul
  men ibland känns det lite långt till jul
  En dröm vore ett får som är bara mitt
  spelar ingen roll om grått eller vitt
  bara det är i nyskick.

  Reply
 18. Det gråa lammet skulle få min son Valdemars värld att gunga. Han förstår ju inte att lammen tycker att barn på ryggen är för tunga.

  Reply
 19. Min son Wincent som fyller 2 år i augusti älskar djur! Han skulle bli världens gladaste om han hade fått det fina grå lammet. Det hade förmodligen använts flitigt då hans största intresse just nu är att försöka sätta sig på vår stackars labrador och rida på henne =)

  Reply
 20. Vill ge ett får i grått som inflyttningspresent till Hugos kompis Mila som just flyttat till Stockholm från London.
  Gillar Lekmer på FB ;0)

  Reply
 21. Hej, jag önskar att min treåriga dotters kompis Hugo kunde vinna ett grått lamm.
  Varje gång han är hemma hos oss vill han leka med hennes gråa fina lamm, tänk vad lycklig han skulle bli över ett eget ;)

  Reply
 22. Lin och Lovas bonusmormor har får som nyligen fick lamm. Vi var även på en 4h-gård som har får. Får och lamm är det enda Lin pratar om numera. Om jag vinner ett grått lamm får Lin och Lova det, så dom har ett alldeles eget lamm i sitt rum.

  Reply
 23. ”Kanske blir det ett grått får
  Vår son Hugo får
  Nu när det blir vår”
  Jag vet, halvdant försök till rim men hoppas på fåret ändå :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388