Älskade fredag!

Så skönt med fredag, lägga denna veckan bakom sig och gå in i en härlig helg. Ikväll ska vi till Caroline, Tomas och Oliver för lite middag. Ska bli mysigt, har längtat sedan vi bestämde det, vi har inte setts på ett tag och det är alltid mysigt att vara hos dom. Ska bli spännande att se deras nygjorda sovrum också!

Idag ska pappret in till försäkringsbolaget, vattenskadan ifrån golvvärmen är nog mer omfattande en vad jag först förstod… Det har tydligen stått och läckt ganska rejält under en längre period tyvärr. Så det har alltså bildats mögel och bjälklaget är helt blött, så frågan är inte om det behövs göras om utan hur mycket vi egentligen kommer behöva göra om. Hoppas vi kan få lite hjälp ifrån försäkringsbolaget, men man vet ju aldrig med dom upplever jag… Konstaterade att vi får vara utan värmen denna helgen också, så håller tummarna för lite varmare väder nu då. Eldade hela kvällen igår så när vi gick och lade oss så var det varmt och skönt, men nu på morgonen var det kallt och ruggigt igen.

Ser fram mot nästa vecka för då är badrummet helt klart, och jag kan börja skura ur sovrummet för att kunna flytta in dit igen. Ska bli skönt att sova i sin egna säng igen och få lite mer mys här hemma. För troligtvis drar tvättstugeflytten igång i slutet av nästa vecka och då är vi snart igång i köket med andra ord, inväntar fortfarande offert ifrån ett ställe till på vitvarorna, håller tummarna för att jag får den idag så jag kan ta beslut under helgen vilket det blir.

20140320-204239.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388