Ett oskrivet blad

Lördag morgon, vi sitter framför barntv och jag gör allt för att vakna. Dessa två piggelinerna gillar tydligen det här med SKIT tidiga morgnar. Gårdagen spenderades på det sätt vi planerat för magsjukan kom på besök hemma hos Caroline så vi fick ha mys hemma istället. Visste att William skulle bli besviken när jag sa att vi inte skulle åka dit så hade förberett med att vi skulle göra pannkakor och varsin liten fredagspresent, så det glömdes ändå ganska snabbt och det känns skönt. Vi hoppas på att kunna ses i morgon istället och det blir ju mysigt det med.

Idag känns det som om vi inte har så mycket måsten. Jag funderar på om vi ska åka till stan och hälsa på Mathias, ta en sväng förbi Lakritsfestivalen som är fullt igång idag på Annexet, skulle vara kul och komma dit och smaka på lite god lakrits och köpa med sig något gott hem.

Fick dessa två bilderna av min syster, man ser buset i Junos ögon när hon är påväg upp på klätterväggen, William lekte spindel och tyckte det var minst lika kul!

20140322-064816.jpg

20140322-064830.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Härliga bilder!

    Tur att besvikelsen la sig så snabbt ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388