Detta med sommartid…

William är inte dum han, igår när han skulle gå och lägga sig så hade det inte blivit mörkt ute… – mamma jag ska inte sova en, det är inte mörkt ute! Ja, vad svarar man på den? Så igår fick lilleman vara uppe några minuter extra för han var så uppmärksam, vet inte om det är så bra att han är det idag också för upplever honom ganska trött nu. Tänk vad denna extra timmen gör med ljuset och framförallt med dom små som inte förstår.

Idag har han också visat tecken på ansträngningsastma, han var tvungen att sätta sig ner för att få luft på ett bra sätt. Fröknarna hade busat med barnen så på så sätt kunde de notera en förändring i hans ork. Tråkigt tycker jag för det kan ju bli ganska jobbigt när man ska hålla på med sport och annat. Men jag vet att pappa P har samma sak och han har lyckats med att sporta i hela sitt liv så det är väl tur att vi har en som vet hur man ska handskas med det… Känns som om jag inte har någon koll.

IMG_4832

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>