Vill inte gå upp…

God morgon! Idag är en sådan morgon då jag helst av allt låg kvar i sängen. Så sjukt trött och jag vet inte varför? Längtar redan till helgen, då får jag se till att somna tidigt. Ny dag och nya möjligheter idag, känner mig dock inte sådär positiv… Skulle helst av allt bara sova! Men det går inte mycket som ska bli klart och mycket som ska hinnas med innan veckan är slut.

Igår åt vi kyckling jag tyckte det var super gott men barnen ratade det totalt, snacka om otur så idag får vi väl återgå till konceptet makaroner korv/ köttbullar vilket jag är sjukt less på.Har inte hittat någon riktigt bra lunchmat heller tyvärr så får väl se till att leta bättre idag i Kista centrum!

Nu måste jag släpa mig ur sängen och få på mig och William kläder, så skönt att vara klar när Juno vaknar!

20140401-063710.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

2 Comments

  1. Samma här galet trött ..kram Diana

    Reply
  2. Vissa dagar är bara så att man vill ligga kvar i sängen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388