Att summera läkarbesöket

Det blev inte så mycket mer information en vi redan visste, det blev ett säkert svar på astman men vi kan inte ta några allergiprover förrän i höst. Men vi fick ändå allergimedicin som skulle hjälpa honom oavsett vilken allergi han har. Risken var stor att det var päls, pollen och sådant då pappa P och hans faster har de allergierna. Men vi ska inte tänka så förrän testerna är gjorda, tanken har slagit oss oavsett allergi eller ej att försöka hitta nytt hem till dom två små vovvarna då vi egentligen inte har tillräckligt med tid för dom så det är ändå något vi ska kolla upp. Så summan på läkarbesöket är att William numer kommer ta astmamedicin varje dag till vi upplever honom bättre samt att han samtidigt ska ta allergimedicin så det blir en lite procedur på morgonen. Han kommer också efter igår ha en backup på dagis som dom kan använda sig av vid behov och det känns tryggt.

I dag är det fredag, äntligen lite ledighet igen är helt färdig efter jobbet, när man dessutom har möbler överallt så blir det inte så lätt att njuta av att komma hem men nu är det inte långt kvar! Idag kommer dom och mäter ut för bänkskivorna och det är ju då snart här vilket innebär snart är det helt klart!! Så skönt!

20140425-062811.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388