Kids Concept

Juno har sedan länge behövt lite roligare saker till sitt rum och nu ska första steget tas med ett bord och två små stolar ifrån Kids Concept, tänkte även piffa den med lite väggdekorationer så den inte bara är helt vit. Allt är på väg ifrån Lekmer.se så när jag väl fått hem det så kommer jag visa hur jag gör och så klart hur det blev. Hoppas på att det ska ge lite mer personlig tvist av möbeln faktiskt.

Gillar enkelheten i detta möbelsätt.

kids-concept-star-bord-och-stolar-vit-paket

Vägg dekoration med det gulliga rådjuret kommer bli perfekt!

kids-concept-vaggdekoration-radjur

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Lycka Till med att få dina saker, själv beställde jag därifrån den 10/4 och inte fått dom än. Tyvärr har deras kundservice visat usel service, så jag är besviken :0( Tris när jag hört så mycket bra om dom från flera vänner.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388