En ny älskling

Hej på er finisar!

Somnade igår på soffan väldigt tidigt, före William så när han väckte mig och sa att han ville gå och sova så följde jag gladeligen med honom och fortsatte sova. Så jag har sovit en herrans massa timmar i sträck kan man säga i och med det så känner jag mig utvilad idag. Det är sol ute idag då det blir nog några timmar i trädgården som det ser ut, för visst behövs det fortsätta där ute.

Som ni kanske vet har jag varit utan kamera nu ett bra tag och igår slog jag till på en ny skönhet. Jag fingrade på en Canon länge och tyckte väl att det var det billigaste alternativet för att komma tillbaka och fota. Men så viskade en fågel i mitt öra här omdagen om en Sony kamera som löser allt det Canon kameran gör och gjorde. Den är mindre smidigare och förhoppningsvis ska den ge mig bättre bilder en min tidigare kamera. Men det är lite nya knappar och menyer som jag måste sätta mig in i så den fungerar som jag vill, men det är ju alltid så med nya saker.

20140503-081023.jpg

20140503-081046.jpg

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388