Nytt i Junos rum

Har problem med tekniken kan man säga, mina bilder som jag tar med nya kameran vill inte hoppa in i min datorn på det sätt jag önskar så ni får bara några smakprov på det vi gjorde igår med Junos Kids Consept bord(korten får jag inte in i JPEG format…). Så när allt är piffat och klart i hennes rum om någon vecka så får ni en hel rundtur på de saker som flyttat in hos henne.

Vi började med att skruva ihop alla möblerna och det var väldigt lätt, så även den som har tummen MITT i handen ska nog kunna lösa den uppgiften. Bara man har en skruvmejsel vill säga, annars blir det lite svårt. Jag tog hjälp av Victoria alltså Junos faster att sätta ihop det  och jag stod för fotandet… Det var inte så svårt att få på väggdekalerna på plats då de kom som i klistermärke format, jag trodde att man skulle behöva stryka på hela bilden. Vilket var smart och skönt att man slapp för då kunde jag välja ut de sakerna jag ville ha på möblerna.

Me love Kids Concept efter detta kan jag säga, känns som en stabil möbel om man jämför mot den vi har i Williams rum. Kanske något dyrare men det tror jag att man tjänar på i slutändan.

DSC01031

DSC01037

DSC01039

DSC01040

 

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Va fint det blev :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388