TGIF

Trötta familjen verkar vi vara idag, bara jag och William som är vakna, pappa P förstås som redan är påväg till jobbet. Möte nu på morgonen som är ganska viktigt, jag skulle med behövt vara med men barnen behöver ju komma till dagis och annat och med Stockholmsköerna så innebär det en super tidig morgon. Så vi fick helt enkelt välja!

Så skönt med fredag, vi sa att vi åker neråt Sätila först i morgonbitti konfirmationen börjar senare på eftermiddagen så vi lär hinna. Jag saknar fortfarande något att ha på mig men jag har en klänning som funkar om det blir så att jag inte hittar något. Jag hittade lite kläder igår till grabbarna och det var ju tur, William har inte ett par hela byxor. Kan inte förstå att det blir hål i dom så fort… Så nu ska vi lägga på ett kol här hemma för att komma iväg.

Hörs senare! Är det någon mer en jag som vill ha värmen tillbaka….??

20140509-065057.jpg

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388