Lilla Snigel…

… Akta dig, akta dig, lilla snigel akta dig annars tar WILLIAM dig!

Så har vi haft det hela helgen, William har haft en riktig snigeljakt kan man säga. det började i lördags morse när han själv gick ut i trädgården och kom in själs glad över hans fynd. Pappa P tog fram en skål han kunde ha snigeln i och visps så skulle den bo i hans rum. Vilket jag inte ansåg vara så lämpligt, då sniglar trivs bäst ute och är nig väldigt rymmningsbenägna…

Dagen gick och vi hade ju inte riktigt kolla på hans sniglar, så nu har två rymt i hans rum men dom dör väl eller redan är döda tyvärr har inte hittat dom en… Men han tycket ju det var förfärligt att dom försvunnit, så gårdagen bestod av att hitta nya och han hittade också det nya favoritdjuret masken att blanda upp mixen med.

-Mamma vill du prata med min mask? 
-Jag, vad svarar man, hej hej lilla masken…

Så söta barn kan vara men maskar dom gillar jag inte speciellt mycket tyvärr så masken och jag hade inga längre samtal kan jag meddela ;).

DSC01197 DSC01199

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388