God morgon ifrån sängen!

Ligger fortfarande och drar mig i sängen, längtar efter semester då man slipper stressa upp, utan att man kan ligga kvar en extra stund för att få lite lugn. William leker med sin traktor han köpte igår på Loppisen och Juno sover fortfarande… Tog kanske på krafterna ändå att skrika sig så till sömns…?

Idag ska jag beställa tapeter igen, pappa P har fått sin vilja igenom om att ha tapet i köket. Det blir inte någon av dom han föreslog tidigare men en annan mer i fransk stil. Känns spännande, tröttnar jag eller vi så är det ju faktiskt bara att måla om.

Tindras klass hade vårfest igår, trevligt att träffa lite folk. Men kan verkligen inte tycka det känns så bra då de stora är motsatsen i sitt beteende mot vad dom är när dom är här hemma. Jag börjar uppleva det mer och mer att skillnaden på uppfostran skiljer sig så mycket att en dag kommer det bli en rejäl krock. Förstår att barnen står med varsin fot i varje läger men hur i sjutton gör man? En jätte svår fråga och framför allt är det inte så lätt att kompromissa när det är totala motsatsen till hur vi tänker och vill ha det.

Ja ni, det är dagens tanke och fundering… Men den tåls att fundera över faktiskt, för jag anser att man ska ha hyfs och respekt för andra i slutändan och det är det som är allra viktigast…

Magnolian blommar för fullt här hemma och allt annat med för den delen. Fotade lite igår som jag tänkte visa er. Ha nu en bra start på denna soliga dag, kram på er!

20140521-065100-24660458.jpg

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388