Bebisyra

Man kan lugnt säga att mycket av tankarna går till bebisrummet just nu, det är snart tapetserat och efter det är det fritt fram att börja inreda. Vi valde ju nu en tapet som är väldigt bebisaktig så vi får se hur det blir om något år men just nu känns det jätte bra. Hittat några små detaljer som jag tror kommer passa bra in i myrans tum.

Lite blandad kompott, men jag gillar att hitta söta saker att ha på väggarna det ger alltid rummet karaktär tycker jag. Gillar inte när det blir för kalt. Dessa print finns att köpa på Lekmer.se och det är bara att hitta en lämplig ram på Ikea tex så har man ett par ursöta tavlor. Har varit väldigt rosa i min inredning till Juno men jag tänkte färga till det denna gång och inte bara gå på samma, då jag vet att det inte alltid är en rosa person som kommer bo där. Juno tex är mer blå i sina egna färger så det passar henne på något sätt.

sne-design-affisch-50-x-70-cm-bunny-o-balloon-green

Sne Design

sne-design-kuddfordral-40-x-60-cm-deer-world-pink

Sne Design

geggamoja-baddset-vagn-vagga-prickigt-vit-cerise

Geggamoja

littlephant-poster-butterfly-love-pink

Little Phant

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Jag har den där kudden från Sne design, det är ett rådjur på framsidan (Deer, var tvungen ju). Ses vi ikväll i Hammarby? Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388