Nationaldagen

Vi har väl egentligen inga riktiga traditioner i Sverige för denna dag, för råkar vi fira den så blir vi ju klassade som rasister konstigt nog. Känns på något sätt onödigt att ens försöka, för visst är det så att alla andra länder firar sina dagar med pompa och ståt men här har det blivit något fult… Misstänker att det kanske är påväg att suddas bort men samtidigt är det nog för jobbig fråga för några så vi kommer nog alltid vara nöjda med halvdant för att slippa stå för något, är inte det Sverige i ett nötskal?

Nog om det!

Vi har i varje fall några olika planer, en är att ta sig ut till Steninge Slott för där har dom nationaldagsfirande och det finns en hel del för barnen att sysselsätta sig med. Dessutom är Lekmer på plats för att busa ännu mer, det känns faktiskt som det mest lockande beslutet. Sedan har vi Skansen, min kompis Caroline spelar där under dagen och det hade också varit mysigt att titta på, men tror att de små föredrar lek och bus framför musik…?

Hittar ni på något denna dag?

20140606-084124-31284671.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388