Lördagen dagen efter

God morgon! Hade en mindre bra dag igår humörmässigt kan jag säga, lackade ur på våra byggare som jag anser drar fötterna efter sig. Så jag fick ett spel igår och efter det så är det ganska klart här hemma, vet inte om det var just att jag fick spel eller om det var pappa P som räddade upp situationen efteråt som gjorde att dom fick lite fart i baken men någorlunda klara blev dom.

Så vi höll på med köket hela kvällen igår, orkade inte ens laga mat utan vi åkte till centrum för att käka sushi. William älskar det så han åt som aldrig förr, Juno åt bara rus och jag och pappa P tog riktig mat. Jag blev så mätt att jag plockade med mig i doggybag hem, för att kunna käka lite lunch idag. Man får ju galet mycket mat på sådana där ställen.

Det blev med andra ord inget nationaldagsfirande för oss för efter mitt utbrott somnade jag med Juno i över två timmar. Vilket verkade gjort susen för jag kände mig mycket bättre efter det. Så idag är en ny dag så jag tror det blir en liten utflykt under dagen.

20140607-081333-29613436.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388