En regnig torsdag…

Det stod inte att det skulle regna idag väl…? Men det gör det, så mycket kan jag berätta för er i varje fall hos oss. Det har varit en lång ljus natt tycker jag, har haft svårt att sova… William kom in till oss vid tre snåret och efter det var det omöjligt att somna om. Nu ligger han dessutom kvar i vår säng med feber och han somnade om för en stund sedan då han vaknade när pappa P gick till jobbet. Så nu funderar jag på hur vi ska lägga upp dagen och morgondagen framför allt…

VI hade ju planer på att ta oss ut i skärgården till samma gäng och vänner som vi firade midsommar med förra året, vilket kändes som en den mest idylliska midsommar jag haft någonsin tror jag och nu ser det ju ut som om vi får skjuta på dom planerna kan man säga… Jag tänkte att Juno får vara en stund på dagis medans William får vara hemma idag, så får jag ändå försöka fixa det som stod på shoppinglistan och kanske lite till om det blir så att vi drar i morgonbitti eller inte… Så handlar för båda alternativen helt enkelt. I bland blir saker inte helt som man tänkt sig…

Berättade ju om en leverans som skulle dyka upp igår och det gjorde den med besked, med andra ord är jag nu reda att börja inreda bebisrummet. Men känner ändå att det tar lite emot, är ändå ett par veckor tills myran kommer. Är ni vidskepliga? För visst är det så att man inte ska fixa för mycket då allt faktiskt kan hända in i det sista… Tänker ju inte så varje dag men det känns ändå lite vemodigt. Jag känner dock mig själv och jag kommer inte kunna låta bli att fixa färdigt så ni kommer inom kort få se hur det blev det lovar jag!

20140619-074033-27633128.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388