Kärt återseende med värmen

God morgon!

Tröttheten är ett stort faktum idag… Vi testade en ny grej med Juno igår… Hon sov ingen middag och det fungerade hur bra som helst men natten har varit förjäklig, orolig virvelvind kan man milt sagt kalla henne. Av någon anledning var vi inställda på det för när William började sluta sova middag sov han också oroligt på natten. Men men nu har jag fått i mig min första kaffe och det lovas ju finväder i flera dagar i rad nu så det ser vi fram emot en massa!!

Igår efter jobbet så var vi ute och badade, det var en höjdare tyckte de små. Om det blir lika skönt idag funderar jag på om vi inte ska gå ner till stranden en stund. Lite kallt i vattnet kanske men doppa fötterna lär man ju klara ;). Vi ska på middag ikväll med och det ska bli himlars gott och få sätta sig vid dukat bord.

Vi hade planer på Liseberg och självaste Göteborg i morgon, men eftersom det verkar som om värmen och solen kommer vara här så tror jag vi skjuter på dom planerna tills nästa helg, lite löjligt men det är inte kul att gå på Liseberg i regn och åskväder som dom ändå hotar med på västkusten.

Är ni många som nu har fått semester??

20140705-083154-30714333.jpg

20140705-083153-30713942.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388