Liten har blivit större

Igår så bestämde vi för att göra en rockad i barnens rum. Juno har vi märkt somnar bättre i vanlig säng en sin spjälsäng och William har vi funderat ett tag på vilken säng han ska ha. Men en så länge har han bara en 90 cm säng på ben. Det kommer bli någon form av sängstomme till honom när jag hittat en jag vill ha. Till aka till Junos rum hon fick med andra ord den säng William haft och älskat nu i två år, det var något motvilligt han gav upp den kan jag säga men efter ett tag gick det bra.

Det blev verkligen skillnad i hennes rum nu, vi flyttade också skötbordet då det tar sådan plats. Så numer har vi det i myrans rum. Där är dock fortfarande kaos då jag NG Baby inte fixat till de saknade delarna till garderob eller säng… Så det är smått kaos där inne kan man säga. Bara med att ta bort det och möblera på ett annat sätt har hon nu en massa lekyta, skulle behöva rensa bland alla saker men det får bli när vädret blir sämre igen.

20140707-101459-36899168.jpg

20140707-101458-36898839.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Vill ni ha säng med förvaring kan jag verkligen rekommendera Micki. Deras 90 säng med tre lådor under är vi riktig nöjda med. Blev dock med ribbotten och vanlig madrass för att få det snyggt men det funkar… Lycka till, vi letade i typ ett år

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388