Ni är få…

Ser att ni blir färre och färre som läser här inne på dagarna, helt förståligt kan jag säga! Man ska inte sitta inne och läsa bloggar när det är sommar, det gör inte jag heller. Men jag undrar mest om det är något mer specifikt ni vill läsa? Jag känner att bristen på fantasi falnar i takt med ju mindre jag gör på dagarna. Det är två månader kvar till bebis är beräknad och jag sa inte anstränga mig i onödan så jag håller mig ganska lugn och stilla dessa dagar jag har möjlighet till det.

Jag försöker fylla på barnens garderober så dom har lite mer sommarkläder, då det är riktigt hett ute när jag kan så slappa lösa plagg är ju sköna. Jag försöker sola mig själv så jag slipper bränna mig när vi är utomlands, samma sak med barnen… Smörjer och grundar deras bränna ordentligt, till och med Juno som är blek i sitt pigment börjar få en gyllenbrun ton i sin hy vilket känns bra då alla eksem är som bortblåsta!

Så berätta är det mer gravidstatus ni vill ha? Inredning, barnprylar U name it!

IMG_2122

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388