Garden Glory

Äntligen har jag fått upp min rosa fina slang ifrån Garden Glory på väggen här bakom huset, med den ska jag sköta bevattningen av de jordgubbar jag har på vår baksida. Har nämligen ingen riktig plats en för en slag som hänger på framsida, men det kommer det också. Jag gick all in när jag beställde på det rosa, så det blev ett munstycke i samma färg. Dock så blev upphängningsanordningen till slangen vit, kändes lite för mycket att ha rosa hela vägen. Jag klickade hem allt mitt ifrån Rum21 med en snabb och smidig leverans tycker jag.

Det som känns väldigt bra att slagen är av väldigt bra kvalitet så till och med farfar Kurt tyckte det var ett bra köp trotts den rosa färgen ;). Så kan varmt rekommendera slangen till er som går i tankar i om att köpa den. För trotts priset så får man en slag av hög kvalitet som jag misstänker kommer hålla väldigt länge. Om man nu bara inte vill pryda trädgården med snygga saker så är det bra att veta att det finns något bakom denna vackra fasad ;).

DSC01739

DSC01746_2

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388