Brio Go Next

Då var det en vagn på väg hit för lilla myran, vi behöver nämligen två då Juno fortfarande har sin på dagis. Kanske blir så att hon inte behöver det men för säkerhets skull så är det helt klart värt att testköra den här Brio Go Next. Har gillat den sedan första stund jag såg den, det är klart, den är annorlunda mot Donekyn men jag tror jag och myran kommer klara oss bra med en enkel vagn de dagarna vi är själva. Dubbelvagnen lär användas när vi är hela familjen då jag misstänker att Juno kommer vilja åka vagn ett tag till. Hon går gärna men åker i slutändan alltid hellre i vagnen, så vi lär använda den lika mycket.

Klämde och kände på den idag då vi var en sväng i Barkaby, jag passade på att ta en vända på Lekmer och deras butik som ligger där. Tänkte att jag skulle shoppa några saker till bebis som jag inte har handlat något till en så länge, vilket kändes lite tråkigt. Tänkte att hon kunde fått en liten nalle eller liknande som vi kan ha med till BB. Men ska fixa en liten lista och göra av det när jag kan ta en förmiddag själv i affärer utan stressen av barn som lätt blir.

Så förhoppningsvis kommer vagnen till oss innan vi åker till Grekland nästa vecka. 

brio-duovagn-go-next-2014-grey-melange 36826318-3682631830984

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388