Måndags status

God morgon!

Sovit gott har jag gjort i natt! Så skönt, känner mig utvilad idag och det är alltid ett bra tecken. Idag får vi grus och jord till trappen upp så vi kan sätta blommor och buskar där. När det väl är klart så känns allt väldigt färdigt upp i entrén. Vi har så mycket sten och plattor så helst måste vi få till någon form av vintergrönhet. Men tror vi har starten rätt i varje fall, vi ska köra på samma buske som
Vi har i trappen till stora dörren i huset och utanför ska vi köra på mer färg och liv.

Så när vi väl åker på Torsdag är det mesta klart här hemma, och vi behöver då inte slita så mycket mer i huset och på tomten vilket känns väldigt skönt. Finns såklart alltid att göra men det är så mycket mer klart att vi kan slappna av på ett helt annat sätt.

Längtar som ett litet barn efter riktig semester och det börjar närma sig, har börjat packa barnens resväska och den är i stort sätt klart, saknas de grejer jag behöver inhandla och det blir nog under morgondagen. Shorts till mig och Juno är två måsten kan jag säga, jag har inga som jag får på mig och misstänker att det inte kommer vara byxväder ;). Så om tre dagar åker vi, som vi längtar!

20140721-082729-30449766.jpg

20140721-082730-30450183.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388