Vaggan redo

Jag fick en stor leverans av möbler ifrån NG Baby ni vet, och bland annat så fanns det en vagga där i till myran i magen. Den är nu monterad och klar och dessutom bäddad. Vi ställde den i vårt sovrum så nu är sovplatsen redo att användas, måste bara hitta en gosig lite nalle som ska vänta på henne.

Alla NG Babys produkter ÖKO-certifierade vilket jag tycker är så himla viktigt, på tanke med Junos eksem och Williams allergi och astma. För så mycket gifter man kan plocka bort desto bättre är det för dom. I bebisrummet kommer det bli en del grått som ni kommer se lite längre fram, för när jag valde linnet så visste vi inte om vad som gömde sig i magen därför tog jag grått. Det kan man alltid blanda upp med vilken färg man vill utan att det kommer se konstigt ut.

Ni kommer snart få se hennes rum, men väntar på lite saker samt att alla möblerna inte är helt färdigmonterad. Men snart är det klart, då ska ni få en rundtur och jag hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag gör i mina tankar.

20140721-083432-30872089.jpg

20140721-083431-30871720.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388