Spadag på Clarion Sign.

God morgon!

Idag ska Tomas och Oliver komma hit och leka och äta middag senare idag. Men jag och Carro tänkte ta lite tjejtid på spa, äta en god lunch och bara umgås. Jag har två presentkort på Selma Cityspa på hotellet Clarion Sign inne i stan. Det är dessutom mulet idag och något svalare ute så att stoppa tårna i en varm pool känns då på något sätt mer lockande.

Så vi möts upp till lunch för att sedan mysa där ett tag för att sedan åka hem för att bli serverade middag ;). Vi ska blir servade idag helt enkelt, precis som det ska vara tycker jag.

20140806-082419-30259634.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>