Graviditetsvecka 36

Vecka för vecka bockas dom av, upplever nu en lång uppförsbacke om jag ska vara ärlig. Känns som jag är färdig med detta nu. Så nära men så långt borta, men det är bara att härda ut och hoppas att de sista veckorna ändå går ganska fort.

Det känns som om det inte finns så mycket plats för bebis att röra på sig och när hon försöker så gör det väldigt ont neråt kan jag säga. Samt att hela magen får ändrad form. Till och med pappa P upplevde det som väldigt mysko igår när den höll på i magen. Jag följer veckorna exakt som det verkar, har svårt att sova, måste vända mig mycket, det är allmänt bökigt att vara gravid i den här värmen dessutom.

Fem hela veckor kvar till beräknad förlossning, jag hoppas på att tiden går tok snabbt är summeringen kan jag säga.

IMG_1091.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>