Barnmorskan

God morgon!

Var hos barnmorskan igår och fick den vanliga kontrollen. Min järnvärden var fortfarande låga trots att jag äter järn, men det var inte så mycket mer att göra åt den saken så hon sa bara att det var att fortsätta äta dom som vanligt. Jag ska helst ta det super lugnt och vila mycket då bebis inte ska komma ut fören om två veckor tidigast, kommer garanterat gå över tiden bara för hon pratar så med mig ;). Så nu är det riktig stillhet för mig, känns ju lite rastlöst men för att slippa neonatalavdelningen och lite sådant så tycker jag att det kan vaga värt det.

Bebisens hjärtljud låg kring 140 slag per minut så hon fick ok i baken. Hon har borrat ner sig så mycket hon kan nu, det är sällan dom fixerar sig helt hos omföderskor så därav all obehag jag kan uppleva när hon skruvar på sig. Hon trycker ner och på rejält ibland nämligen.

Vi gick också igenom förlossningsplanen så hon skrev in den i min journal. Så att jag känner att jag blir tagen på allvar när jag väl kommer in och inte som sist att det blir så stressigt som det ändå upplevdes. Så det känns bra att ha fått in det. Hon tyckte också om jag får mer sådan värkar som jag inte själv kan avgöra om det är sammandragningar eller ej att jag ska kontakta förlossningen, bättre att åka in så dom kan stoppa upp det så hon faktiskt håller sig kvar där inne i ett par veckor till.

Det är nog summeringen på besöket och det kändes väldigt bra.

IMG_1310.PNG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388