Föräldrarföreläsning med Barnkompetens

Måste tipsa om en föreläsning som jag kunde gått på nu den kommande torsdagen, men hann verkligen inte få ihop vårt schema som vi har nu de kommande veckorna med en herrans massa inplanerat. Men jag tänkte att jag måste tipsa er om det, det är Barnkompetens som anordnar föreläsningen och den handlar om Tjat. Alltså går dom igenom hur man ska tackla vardagskonflikter utan att behöva bli tjatig, vilket är så vanligt tror jag bland oss jobbande föräldrar. Vi ska ju hinna med så mycket och vi vill ju alltid vara den bästa föräldern för våra barn så jag känner spontant att jag skulle behöva lära mig hantera det där tjatet för man blir ju trött på att höra sig själv emellanåt…

Dom har också en facebooksida som man kan kika på om man är intresserad, jag vet att det finns platser kvar till torsdagens föreläsning så är det någon som är intresserad så är det bara att passa på.

14 augusti
Hotell Anglais, Humlegårdsgatan 23
Klockan 18.30 – 21.00

tjatfällan

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Åh vad tråkigt att du inte ska gå, jag ska dit! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388