Natt med lite sömn…

Trött hela jag idag känner jag. Dels för att barnen sovit oroligt så till slut hamnade dom båda hos oss, vilket resulterar i bara det för lite sömn. Sedan hade jag konstanta värkar under två, tre timmar i natt. Jag var faktiskt påväg att börja tro att det satt igång på riktigt men icke. Jag hade inte så ont att jag inte kunde ligga kvar i sängen men jag hade så ont att jag inte kunde somna under den tid det höll på.

Detta är helt nytt för mig för det har inte varit såhär någon av de andra graviditeterna. Fattar ju att det är förvärkar och vad det nu innebär för mig vet jag inte en. Tiden får ju utvisa, vill ju inte tänka på det för mycket heller då jag inte vill besviken om två veckor och det fortfarande inte händer något.

Idag ska vi iväg till Carro, vi ska ha städare här idag hela dagen så det är skönt att kunna vara hemifrån ett tag. Dessutom skulle det hända något så är dom i bra händer, pappa P är nära vilket känns skönt, ifall att vi skulle behöva åka iväg. För ska jag vara ärlig så är jag livrädd om vattnet går, sist var det trettio minuter ifrån det vattnet gick tills Juno var ute och då är det knappt vi hinner in… Så vill helst undvika det scenariot, dessutom ändrade värkarna sådan karaktär och blev nästan krystvärkar på en gång så jag vet inte helt ärligt hur jag skulle hantera det.

Såhär såg barnen ut strax innan läggning igår, tror ni dom var redo för sängen… Dessa sommarrutiner alltså…

IMG_1361.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388