Graviditetsvecka 38

Som vanligt går det sjukt fort mellan veckorna trots att jag tycker tiden står still ;)… Ska inte klaga på det helt enkelt… Fick klartecken av min barnmorska igår att det var ok att föda ifrån och med idag så nu kommer jag faktiskt upp och röra på mig lite mer en tidigare just för att jag känner att det ger effekt på kroppen.

Slutspurt nu kan man säga, inte många veckor kvar och kroppen den visar små små tecken hela tiden på att den gör sig redo för vad som komma skall. Pratade med mamma idag om det där med förlossningsbrevet och hon tyckte jag nojjade upp mig i onödan, men samtidigt är det bra att vara lite förberedd för dom säger ju ändå att graviditeter och förlossningar kan skilja sig… Men ska försöka inte tänka så mycket mer på det där utan ta det som det kommer.

Graviditeten räknas nu som fullgången och nu kan det med andra ord komma när som, och man kan ju också gå över tiden om man har otur. Det står att bebisen är nu ca 48 cm lång alltså bara en 1 cm kortare en vad William var när han kom. Så vi får väl se hur stor den här lilla parveln kommer vara. Nu är det ju bara storleken som växer, längd och bredd så nu är vi med andra ord på slutspurten.

IMG_1425.JPG

IMG_1426.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388