Min födelsedag

God morgon! Här fick jag frukost på sängen för jag fyller hela 31 år idag. Inget märkvärdigt med andra ord men det är alltid kul att bli uppvaktad ändå. Fick frukost och paket på sängen men jag hann inte fota innan maten var uppäten och paketet öppnat.

Jag fick en jätte snygg kappa ifrån Tiger of Sweden, ska testa den men tror faktiskt att jag behöver gå upp en storlek. Men vi får se. Jag ska bjuda på tårta idag på jobbmötet som vi har, ska bli lite kul. Bad pappa P och köpa en på ett konditori i Kista faktiskt, super goda tårtor kan jag säga!!

Den var inte för liten, behöver få bort magen bara ;).

IMG_1446.JPG

IMG_1447.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>