Den förbaskade astman…

Då var vi där igen, helt utan förvarning kom det där astmaanfallet tidigare idag. Hosta, slem och svårt att få luft, ni kan ju förstå paniken hos en kille som vaknar och inte får in den luft man behöver för att känna sig bekväm. Pappa P fattade inte vad som hände så jag ropade lite barskt om astmamedicinen och gick ut på balkongen, som tur var har det regnat idag så luften var sval och fuktig.

Papp P hämtade medicinen men då var redan William så i panik så att få honom att andas i en mask var typ upplagd för att få mer panik. Så vi försökte lugn honom och vi var ute hela tiden. Men till slut stod inte P ut längre och höll ändå masken för hans mun och näsa i hopp om att han skulle få i sig något och det fick han, så efter ett tag så blev det bättre, men man känner sig så maktlös när det slår till sådär utan förvarning. Nu sover han i vår säng för vill ha honom nära när han haft så svårt att andas, händer det igen måste vi ju agera som vi gör och ha honom i sitt rum känns inte så tryggt just inatt.

Min älskade skatt alltså, kan inte förstå att det bara kommer sådär.

IMG_1333.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388