Att säga hejdå…

Har varit lite negativ känns det som när det kommer till graviditeten det senaste, men jag ska inte sticka under stolen att det är också ganska mysigt med magen. Man har hela tiden väldigt fina former och det är ju den ända gång man inte känner sig tjock på ett negativt sätt.

Att säga hejdå till magen känns väldigt skönt, för visst är det alltid skönast att vara sig själv. Kläderna börjar passa igen, i mitt fall kan jag börja röra på igen vilket jag ser fram emot. Man kan göra allt det där som magen är i vägen för att göra. Man kan sitta i soffan utan att känna sig som en jätte som ibland inte kan andas. Jag blir nog piggare och gladare, för det senaste känns det som jag bara går in mer och mer i mig själv. Lättirriterad som sjutton, jag kan framförallt ha tålamodet till mina andra två små älsklingar för just tålamodet det är nere på noll.

Sedan är det samtidigt sorgligt att säga hejdå, för som jag skrev i början så har man väldigt vackra former. Detta är också sista gången är tanken så den kommer aldrig tillbaka igen. Det känns faktiskt sorgligt, eller egentligen är det nog känslan av en ny bebis och person som är sorgligt. Tänk att man för sista gången ska vara med om detta fantastiska som faktiskt sker när en bebis föds. Dom minutrarna efter allt är över är ju något av de bästa ögonblicken man kan få i livet.

Så att säga hejdå till magen är ju något fruktansvärt befriande, men samtidigt något underbart skönt. Så en mixad känsla tar jag vara på de sista dagarna helt enkelt.

IMG_1482.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388