En till morgon…

Då vaknar man igen och allt har lugnat sig, det är som om att eftermiddagarna är värst att ta sig igenom och kvällarna men sedan efter lite sömn så lugnar allt ned sig. Det är ju såhär det kan vara men det är svårt att acceptera den långa sträckan som det känns att det blir… Har svårt att bestämma mig om hur jag ska göra med jobb idag, känns inte så bekvämt att få så ont som jag fick igår och inte vara på en ”trygg” plats på något sätt… Känslomässigt alltså, för det är inte mindre tryggt på jobbet men det känns inte bekvämt att ha ont framför sina kollegor…

Men då står jag inte dilemmat om att sitta här ute på ön och pappa P inne i stan jobbandes, hur löser vi det om det vänder och jag måste åka in? Ja många tankar som flyger denna morgon och jag kan som sagt inte bestämma mig om hur jag vill ha det…

Hur hade ni gjort?

IMG_1344.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

3 Comments

 1. Jag vet ju inte vart ni bor eller vart ni bestämt er för att föda någonstans men personligen skulle jag hellre vara hemma än på jobbet om värkarna sätter igång :)

  Hoppas att du kommer fram till ett beslut som känns bra för dig/er och att det snart sätter igång på allvar! :)

  Reply
 2. Hej! För det första, jag fikk nr 3 för ca 2 månader sedan och höll på lite som dig. Av och på. Förstår verkligen din frustration! Jag hade ”tur”, vattnet gick till slut så då visste jag att det skulle bli bebis snart, oavsett om hon ville eller inte. Personligen hade jag helst varit hemma… beror såklart på avstånd, både till din mans jobb och vidare till BB. Stannar du hemma får du se till att mannen inte går någonstans utan mobil ;-) Lycka till, snart är du färdig med denna delen Aja! Kram

  Reply
 3. Jag hade nog hållit mig hemma

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388