Sponsrad Video: Se skönheten i dig själv – en fotoutmaning

#Selfie

Det är ett ord som används väldigt mycket i dom sociala medierna hela tiden, själv är jag inte så mycket för just selfin. Eller för och för, jag kanske är en av de som inte tycker jag blir bra på bild så oavsett om jag kan ta hundra bilder på mig själv så lägger jag sällan upp någon där  jag närvarar. Det kan ju också vara så att det har med den nya generationen, för visst är det så att de yngre lägger upp selfies mer en vi som är några år äldre?

För de flesta man ska fota förutom bloggfolk (några andra också givetvis) ryggar ju oftast tillbaka när man ska ta kort, det är ju nästan så mina barn gör det för att jag fotar dom så mycket… Så det känns lite som en hårfin gräns det där, hur mycket kort man tar på någon kontra hur ”fotoskygg” man blir.

Dove uppmanar i varje fall till en liten fotoutmaning som kommer publicerats i Amelia, och det är dels för att man ska få en bättre och mer avslappnat synsätt till oss jävla i sociala medier.

Sponsrat inlägg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388