Vaken före de andra

Var galet trött igår, sov när vi kom hem ifrån jobbet och sedan åt jag med de andra men efter idol så vaknade William till och då somnade igen och har sovit sedan dess… Trött kan man säga! Tar på krafter à att vänta ;). Så nu är jag vaken före alla andra, vilket känns skönt. Jag är utvilad och pigg en morgon och det skadar aldrig r det kommer till humöret. För visst sätter sig det här förbaskade hjärnspöket på humöret och viljan att göra saker tyvärr.

Tänkte testa en ny taktik idag, bara köra på och inte tänka så mycket för även fast jag har konstant ont i princip så är det inte på riktigt förrän de där värkarna kommer med regelbundna intervaller och jag kan inte uppleva att dom gör det en fast att jag vill. Så får helt enkelt lov till att gilla läget, men jag tror tyvärr att vi kommer ha lika bråttom in som vi hade med Juno när dom väl kommer.

Så idag ska jag inte tänka på smärtan, ska köra på se det positiva i att det är lite lindra ont eller det är fel lite kortare tid varje dag som går, timmar med för den delen för allt kan ju ändra sig väldigt snabbt. Förstår om ni är less på mitt tjat också så tänkte skriva om något mer roligt idag.

IMG_1519.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388