Kärlek

Då har vi äntligen tagit oss förbi Svenskt Tenn och införskaffat vasen med stort V. Vi har saknat en fin vas länge nu och det har kommit saker ivägen, men idag längst Strandvägen fanns det inget som stoppade oss. Ingen klocka inget som stressade, utan bara knata in och få köpa mig min förbaskade vas. ;) Finns många fina saker dör inne och man skulle lätt kunna göra av med en större förmögenhet om man kunde, så en sak i taget helt enkelt.

Vi var också förbi Diplomat och hälsade på Kristoffer som vi inte sett på länge, barnen blev blyga men helt spralliga så vi bestämde att vi snart skulle ses igen! Jag och pappa P tog varsin kaffe och barnen fick en fruktsallad och mumsa på.

Efter det åkte vi och mötte upp vår fina kollega som haft Kiva och Ebba sedan igår, tanken var ju att åka till Sätila så hon tog dom på jobbet igår, och valde att ha dom kvar tills idag. Så vi var lite fria helt enkelt, kändes skönt att bara strosa och ta några timmar tillsammans.

IMG_1945.JPG

IMG_1952.JPG

IMG_1950.JPG

IMG_1955.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388