solig och blåsiga september morgon!

God morgon, här har vi varit vakna några timmar redan och frukosten är även den uppäten så nu ligger vi i varsin soffa och myser med barnen som bygger Lego och vi dricker kaffe i solen. Det blåser galet mycket och det ser vi på vår paviljong som är helt uppblåst så det måste sättas ihop igen för misstänker att det inte kommer blåsa mindre ju längre in i hösten vi kommer. Vi ska med andra ord plocka ihop den, den som varit vår skugga under denna varma sommar, får lov att säga att det var ett av våra bättre köp och idéer. Lite synd att det inte riktigt var den kvalitet vi hoppats på, för även fast det blåser rejält denna dag så har den blåst upp för mindre tyvärr…

Idag tror jag det blir en lugn dag för övrigt, vi behöver komma ikapp hela familjen tror jag när det kommer till den omställning som varit de senaste veckorna. Jag hade gärna varit nere hos min syster som skulle behövt några extra händer vid sin flytt. Vi var påväg igår men mitt hjärta sa ÅK ÅK medans min kropp sa nej, var hemma och vila, så vi valde det sistnämnda ändå trots att jag vet att jag känner att jag hade velat vara med henne.

Kom ihåg att tävla, och kom ihåg det kommer komma fler favoriter ifrån mig här denna höst! 

Bild 2014-09-27 kl. 09.31

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388