Bebisfix

Igår höll jag på i Lilys rum hela dagen, skötbordet kom nämligen i fredags och det var med stor förväntan jag skulle montera ihop det men till min förtvivlan så var lådorna rejält söner och nästan helt öppnade så jag bävade verkligen för hur allt skulle se ut och tyvärr så var faktiskt skåpet helt obrukbart. Det var alltså så förstört av transporten så det knappt gick att få ihop. Det ska dessutom tilläggas att det är massivt trä vi pratar om så att trät hade spruckit på flera ställen tyder ju på en inte så bra hantering av möblerna. Så besviken som jag kunde bli så fortsatte jag ändå fixa det som gick i rummet.

På inköpslistan står nu, taklampa, tavlor, matta, vägghylla och en förlägningssladd så ska nog det rummet blir super mysigt. Mattan jag hade tänkt var inte leverans först i slutet av oktober så letar vidare annars tar jag den. Det är ju helt klart det roliga kvar nu med allt piff som ska till. Vi har haft hennes rum som lite extra sovrum när vi haft gäster och det är inte så stort så det har inte gått att göra så mycket vi haft en stor säng där inne.

IMG_1973.JPG

IMG_1974.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>