Soontobes favoriter – Vinnare

Så har vi en vinnare i min första tävling här på Lekmer, jag önskar såklart att jag skulle kunna ge er var och en varsin för det finns så många livsöden där ute som jag mer än gärna skulle vilja bidraga till. Jag kan dock trösta er med att det blir fler tävlingar här framöver och temat kommer fortsätta att hålla sig inom bebiskategorin, så det är bara att hålla utkik här inne hos mig så kommer det fler bra saker som man kan tänka sig behöva inför bebistiden.

Så nu till vinnaren, GRATTIS säger jag till Johan Forsberg du är den lyckliga vinnaren till ett Babynest ifrån Sleepyhead Delux Vit. Maila mig dina kontaktuppgifter på soontobe.blogg@lekmer.se så skickas din vinst så fort som möjligt.

sleepyhead-deluxe-vit

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>