Kanelbullens Dag

Ni ver väl att det är Kanelsbullens dag idag, och hur startar man dagen hemma hos oss denna bullmånad?! Jo, med en bulle och kaffe. Vi fick ju ett bud med rosa härligt doftande kanelbullar och i våra förkylningstider så får man lov till att äta hur många kanelbullar som helst en dag som denna.

För risk att låta lite tjatig men ni vet väl att jag är ambassadör i år för Cancerfondens Rosa Bandet kampanj, där man skickar bullar till någon man tycker om. En bulle kostar 25kr och 10 kr av dom går direkt till kampanjen. Jag hoppas ni kan tänka er att stödja min bullkedja och kampen mot bröstcancer.

Ni hittar min bullkedja HÄR!

IMG_2126.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>