Kurerar mig med Shopping…

Det slog mig igår att jag känner mig nästan mer obekväm i mina kläder nu än när jag var gravid, måste ju hela tiden amningsanpassa och det är ta mig fanken inte helt lätt. Så just nu klickar jag hem några amningsvänliga plagg, dels en BH ifrån Boobdesign, känner att jag måste utöka sortimentet i garderoben för jag har extremt mycket mjölk så läckage är väldigt vanligt och det känns inte så fräscht att själv gå och lukta en massa mjölk… Sedan är det kläderna har inte riktigt hittat vad jag gillar, men nu i höst värkar det vara stora koftor som gäller och det uppskattas ju, lätt att ha ett linne under och bara dra fram bröstet.

  Mår kanske något bättre idag, men det vill till att slappa rejält denna dag så jag kan bli något sådär frisk för det är galet tufft när man inte klarar av att orka saker pga förkylningen… känner mig galet svag då nämligen, men det försker jag råda bot på idag med en mysdag hemma med Lilly och lite nätshopping.

boob-amningsbh-fast-food-prickig-dot-navy

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388