Tävling – Vinn valfri Voksi åkpåse

Äntligen dags för en helt galen bra tävling igen, tillsammans med Voksi så har ni nu chansen att vinna en åkpåse och dessutom i valfri färg. Tänkte hålla tävlingen ganska enkel denna gång med, men med ett litet extra moment för förra gången hade jag svårt att få tag i vinnaren så vill jag gärna att ni följer mig på instagram också, för att lättare få reda på när tävlingar och annat är avslutat. Har ni inte instagram så är det viktigt att ni anger rätt mailadress, så var noga med stavningen :).

Så tävlingen är som följer:

Lämna en kommentar och berätta vem du tänkte använda din åkpåse till och vilken färg du i så fall önskar.
Åkpåsarna hittar du HÄR!

Följ mig på instagram HÄR, mitt namn är @ajamelander
(har ni inte instagram så får ni Gilla min Facebook sida HÄR)

Tävlingen avslutas fredagen den 24 oktober och vinnaren presenteras här på bloggen och på instagram lördagen den 25 oktober.

voksi-akpase-urban-plum voksi-akpase-urban-black voksi-akpase-urban-red-black

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

101 Comments

 1. Är i v 40+6 & väntar en liten bebis vilken dag som helst som kommer kunna åka runt i denna hela vintern (istället för den bruna manchesteråkpåse hen annars får ärva efter mig, iofs väldigt retro men inte så
  snygg ;-) ) I så fall skulle jag vilja vinna den lila!! :-)

  Reply
 2. Hej!
  Vilka underbara åkpåsar, jag blir helt kär! Jag skulle vilja ge bort en i julklapp till två nära vänner som har en liten plutt. Är övertygad om att den lilla skulle trivas som fisken i vattnet :) (eller pingvinen bland isflak)
  Om jag blir den lyckliga vinnaren önskar jag en svart!
  Följer på Instagram:)
  Kram, Anna

  Reply
 3. Hejsan!

  Nybliven mamma min bästa väninna är,
  jag skulle gärna vilja ge henne det här.
  Denna åkpåse var otroligt fin,
  därför håller jag tummarna på att den röda färgen blir min :)

  Önskar dig en fortsatt härlig dag!
  Hälsningar Frida (har även gillat på FB i mitt namn)

  Reply
 4. Hej!

  Jag skulle vilja använda åkpåse själv till min son faktiskt. Våran som vi har nu har gått sönder och ekonomin är inte toppen just nu så vi använder den söndriga med lite filtar :) så en ny åkpåse hade vart super!!

  Reply
 5. Jag är gärna med och tävlar :) skulle använda åkpåsen till min lilla 3-månaders tjej. Jag har denna gång lyckats med ”bedriften” att få ett barn som älskar att sova ute. Det är bara att köra ut henne så sover hon. Det hoppas jag att hon kommer göra i alla väder och temperaturer och då vore det toppen med en bra åkpåse till henne! Jag skulle valt en lila åkpåse för att få in lite mer ”tjejigt” i allt det blåa hon ärver från storebror :)

  Följer på fb och instagram

  Reply
 6. En voksipåse skulle lillebror Ville verkligen vilja ha. Här i Norrland är det vinter länge och ute vill han sova varje dag. I kylan kan han ligga i en lila fin påse och mysa. Och med voksi slipper han ju frysa :)

  Reply
 7. Jag skulle torka mina lyckotårar i de vattenavvisande tyget!
  Jag har drömt om denna till min son sedan jag fick honom år 2012.
  Iår den 24.december är lillasystern beräknad och det skulle vara en dröm att vinna den lila åkpåsen till mina barn!
  Jag skulle använda åkpåsen för allt! I Pulkan på väg till dagis. I vagnen när lillen sover på balkongen, för att hålla mina små hjärtan varma och trygga!
  Överdelen kan även tas bort och åkpåsen kan användas som lekmatta!
  Denna åkpåse skulle användas år efter år till mina barn då Voksi åkpåsen kan användas upp till 6 års åldern!

  Följer dig på Instagram med namnet Queen2you.

  Reply
 8. Åh en härlig svart skulle vi gärna vilja vinna till pyret som ligger i magen

  Reply
 9. Himla fina åkpåsar!! Skulle gärna vinna en till Ella som hon kan ha i vinter.
  Kram Hanna

  Reply
 10. Hej! Åh va kul med en tävling

  Reply
 11. Åh så snyyga dem är. En varm och gosig åkpåse till min son i färgen antracit vore en dröm. Han är 5 veckor nu och snart kommer den isiga och blåsiga kylan till oss. Då hade denna varit perfekt i vagnen. Särskilt när vi tar promenader längs havet, då klarar åkpåsen att hålla kyla, fukt och snö/is borta. Fint med pingvinen vid havet också =)
  Har inte IG men följer dig på FB.

  Reply
 12. Provar igen då mitt inlägg inte kom med ordentligt!

  Hej! Åh va kul med en tävling igen!
  Jag skulle gärna vilja vinna en Voksi åkpåse, Urban, black

  Reply
 13. Att i en sån där påse få åka
  behöver barnen inte bråka
  då kan de få en var
  och lämna täcket i sängen kvar
  hoppas säger jag som lite trött mamma
  att denna åkpåse kan bli vår
  då skulle jag nog allt fälla en liten tår
  En röd! Då går det verkligen ingen nöd…

  Reply
 14. Så tråkigt, fattar inte vad det är för fel, men hela mitt inlägg kommer inte med

  Reply
 15. Skulle använda den till min lilla som är beräknad jan/feb. Hade en som blev stulen på öppna förskolan.hoppas på tur

  Reply
 16. Min yngsta dotter fyller 1 år på söndag så detta hade ju blivit en fiiiiin present till henne. Hennes storasyster har en Voksi åkpås3 ocj den är vi så grymt nöjda med. Klart lillasyster oxå ska ha det bästa :)
  En Urban Black håller vi tummarna ska värma lillasyster i vinter.

  Följer dej på instagram – linaeckerstrom & på facebook sedan innan.

  Ha en bra dag!

  Reply
 17. Jisses vad fina åkpåsar. I vinter skulle jag vilja förvara min lilla skatt på 3 månader i en sådan åkpåse. Håller tummar och tår :) http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar-o-barnvagnstillbehor/akpasar-skinn-o-sittdynor/voksi-%c3%a5kp%c3%a5se-urban-black

  Reply
 18. Min lilla Agnes som är 7 månader bor i en av den kallaste delen av Sverige, här hos oss kan det lätt bli -40 i februari.Vintern är lång och hård här uppe och då behövs en varm fin voksi för att kunna fara ut på tur. Vi åker även mycke snöskoter på vintern då Agnes pappa är same och har stuga uppe i fjällen. En fin voksi i färgen lila hade hon absolut inte tackat nej till!

  Reply
 19. Hej! Jag skulle använda åkpåse till min son. Har ännu inte köpt någon, då jag försökt att intala mig själv att det kanske inte behövs någon. Men börjar inse att det kommer nog behövas ändå. Skulle jag lyckas vinna så skulle jag välja den röda, bara för att min pojk passar så himla bra i rött :) ha en trevlig dag!

  Reply
 20. Jag vill vinna en lila voksipåse till våran lilla 6 månaders bebis. Den skulle vara helt suverän här uppe i norrland i vinter och speciellt eftersom hon bara går med på att sova ute i vagnen på dagarna. Då behöver jag aldrig vara orolig över att hon ska frysa och hon lär nog sova extra gott när hon är så varm och go i sin lila fina volsipåse :)
  Håller tummarna!

  Reply
 21. Jag vill vinna en lila voksipåse till våran lilla 6 månaders bebis. Den skulle vara helt suverän här uppe i norrland i vinter och speciellt eftersom hon bara går med på att sova ute i vagnen på dagarna. Då behöver jag aldrig vara orolig över att hon ska frysa och hon lär nog sova extra gott när hon är så varm och go i sin lila fina volsipåse :)
  Håller tummarna!

  Reply
 22. Vilken underbar tävling! Jag skulle vilja vinna en svart voksi Urban åkpåse till min lilla tjej som ska få uppleva sina första riktiga vinter :) I våras var hon så liten men nu är hon med och ska titta och utforska allt och då vore det skönt med en varm och skön åkpåse att ha i vagnen :)

  Reply
 23. Jag skulle så gärna vilja ha en Voksi åkpåse till vår minsta, har fortfarande inte köpt en till henne men behövs verkligen då hon precis vuxit ur liggdelen. Färg spelar mindre till, tycker de är så fina! Vi har svarta till våra andra två barn, så svart hade kanske matchat bäst

  Reply
 24. Åh vad kul med tävling om dessa otroligt fina åkpåsar!
  Jag har en liten knodd på snart 5 månader som till vintern kommer att byta ut liggdelen till sittdel MEN åkpåse saknas :O
  Så jag vill vinna denna till lilla Oliver så han inte blir frusen till vintern hihi!

  Jag följer dig på instagram – @sandracederbom
  Jag gillar även din Facebook – Sandra Cederbom
  Min mejladress – scederbom@hotmail.com

  Om jag vinner skulle jag vilja vinna ”Voksi åkpåse Urban black”

  Kram

  Reply
 25. Skulle passa superbra med en voksi navy blue till våran barnvagn. Vi skulle använda åkpåsen till våran lilla krabat som har tänkt kika fram i februari! :)
  Ha en bra dag!

  Följer på instagram- Idaagustavsson

  Reply
 26. Skulle använda den till min goa son som blir 7 månader på söndag

  Reply
 27. Lillebror Kian gillar att sova ute i vagnen på dagarna. Nu när det börjar komma snö (här uppe i Norrland) och bli kallare så önskar vi vinna en varm åkpåse som han kan sova skönt i

  Reply
 28. Hej.

  Jag väntar mitt första barn i början på 2015 så en lila voksi hade vi blivit superglada om vi skulle få äran att vinna, lilla grodan och jag. Den skulle värma grodan så otroligt gott under våra kalla vintrar vi har här uppe i Örnsköldsvik.

  ”linnthelin” på insta!

  Kram

  Reply
 29. Urban Black skulle jag så gärna vilja vinna till en liten kille på 8mån som heter Dexter. Med denna häftiga åkpåse skulle han hålla sig super varm & se cool ut :)! Nu håller jag tummarna att vinna så jag får ge honom denna.

  Reply
 30. Tycker dem är suuuuuper fina, behöver verkligen en. En svart sådan och min son i , PERFEKT

  Reply
 31. Hallå! Om vi vinner så ska den användas till min son Texas som är 10 veckor. Och vi vill ha den svart då! :) följer på instagram! :)

  Reply
 32. Heter maalinohberg där :)

  Reply
 33. Jeg vil gjerne vinne en svart pose som jeg vil bruke til lillebror i familien

  Reply
 34. Jag skulle använda åkpåsen till min underbara son som behöver en ny och fin åkpåse till vintern! ❤️ Jag önskar färgen Petrol! Håller alla mina tummar och tår! :)

  Reply
 35. Jag väntar mitt andra barn till vintern och eftersom jag bor långt uppe i norr vid polcirkeln har vi kalla vintrar med 20-30 minus grader stora delar av vintern, därför hoppas jag att jag vinner en svart åkpåse så min lilla bebis kan ligga varmt och skönt i vagnen trots den kalla temperaturen.
  (Följer dig på instagram där jag heter soofie86)

  Reply
 36. Jag vill gärna ha den röda åkpåsen till vår älskade dottern A

  Reply
 37. Åh

  Reply
 38. Hej, det hade varit underbart att vinna en voksi åkpåse urban black till mina snart 10 månader tvilling tjejer! Jag behöver två varma när dom älskar att sova ute i vagnen och det är redan snö på backen och -1 ute (Norrbotten), så en åkpåse hade hjälpt lite på traven för en inte så rik 23 åring! :) håller tummar och tår!

  Reply
 39. Åååå voksi Urban plum skulle passa så bra åt min lillpiga så hon slipper frysa i kalla Kiruna i vinter

  Reply
 40. Jag skulle vilja vinna en svart som min dotter kan sova i.

  Reply
 41. Hej ! Jag vill vinna en fin åkpåse med pingvin.
  Svart ser mysig ut.
  Det är till mina barnbarn när de kommer till sin pingvinälskande farmor!
  Jag har en Farmorvagn hemma så de slipper släpa med sig då vi bor en bit ifrån varandra !!

  Reply
 42. Hoppas vinna denna åkpåse i lila. Vår yngsta dotter på 2 år hade denna vinter fått åka varmt och skönt i denna åkpåse och förhoppningsvis om något år framöver kankse ett litet syskon skulle få ta över. Följer dig på instagram (micksaan)

  Reply
 43. ja man kan ju alltid prova och hoppas att man vinner! jag tävlar gärna om en svart åkpåse till min lille son som är 6 månader! svårt att köpa en sån fin åkpåse som kostar så mycket bär ekonomin inte ser så bra ut.. håller tummarna och hoppashoppas vi kanske vinner denna gången !!!!!!!

  Reply
 44. Hej!

  Vi väntar vår lilla skatt i slutet av november och jag har hört så mycket bra om dessa åkpåsar att de är supervarma mm, så den skulle vara perfekt för oss så vi kan promenera här i Jämtland under dess kalla vintrar! Sambon pluggar just nu så det blir lite tajt ekonomiskt också när man väntar en liten. Jag önskar vinna den mörkgrå! :) Med vänlig hälsning, Hanna

  Reply
 45. Jag och min dotter Elicia älskar att vara ute i naturen, nu när kylan tränger sig på så ser hon ut som en michilingubbe i alla sina kläder. Därför hade hon älskat en varm åkpåse i lila så hon kunde slippa vara orörlig utan vara varm och go ändå.
  / Malin & Elicia

  Reply
 46. Jag önskar en lila till min son Sunny

  Reply
 47. Drömmer om en fin svart åkpåse till min lilla Linnea. Hon sover idag ute med några filtar på sig, men har märkt att hon ändå är lite kall ibland när jag tar in henne. Dessutom har kylan inte kommit på allvar hit till Norrland, så hur ska det bli då? Håller tummar och tår att jag får mysa ner henne i en härligt varm åkpåse i vinter!

  Har gillat på insta: camillaigj

  Reply
 48. Jag önskar en lila till min son Sunny

  Reply
 49. Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna en åkpåse i färgen Antrasitt/Sort till min son som är 3 månader. Vi bor i Västernorrland så vi har långa vintrar och då vore det ju skönt om Elias kunde ligga/sova i en varm åkpåse under tiden vi är ute och leker/går promenader med storasyster som är två år. :)

  Reply
 50. Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna en åkpåse i färgen Antrasitt/Sort till min son som är 3 månader. Vi bor i Västernorrland så vi har långa vintrar och då vore det ju skönt om Elias kunde ligga/sova i en varm åkpåse under tiden vi är ute och leker/går promenader med storasyster som är två år.

  Reply
 51. Hela min kommentar kom inte med tror jag. :) jag önskar en lila till min son Sunny. Jag följer dig på instagram där heter jag missmajorna :)

  Reply
 52. Har en dotter som nu är 9 månader så hon skulle få använda åkpåsen fram till småsyskonet tittar ut i januari, då får bebis ta över den (så Moa kan röra sig mer fritt i overall istället) om jag hade vunnit så hade jag velat ha denna http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar-o-barnvagnstillbehor/akpasar-skinn-o-sittdynor/voksi-åkpåse-urban-red-black

  Jag följer dig på instagram (mamma_carro) och gillar dig på facebook (Carro Almqvist)

  Reply
 53. Ska på babyshower på lördag och vad hade inte passat bättre då än att kunna berätta att jag vunnit en åkpåse till henne.

  Reply
 54. Jag skulle gärna vilja vinna den som är navy blue.
  http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar-o-barnvagnstillbehor/akpasar-skinn-o-sittdynor/voksi-åkpåse-frost-navy-blue
  Den skulle passa så bra till vagnen. Och jag har aldrig tur med sådana här tävlingar så därför vore det extra kul att vinna. Och sen har jag hört så bra om dessa åkpåsar.

  Reply
 55. My little, very active and naughty, guy refuses to be strapped in an overall or a jacket. A premium åkpåse might help keep him warm during those freezing winters, coz i have a feeling that he would love to snuggle with a cute Navy Blue penguin!

  Reply
 56. Jag heter förresten fylligafiffi på instagram ☺

  Reply
 57. Mitt första barnbarn kommer med planerat kejsarsnitt den 23.December och ifall jag vinner får prinsessan den bästa presenten från mig. En julröd varm åkpåse.
  Som pensionär och som änkling har man tyvärr inte möjligheten att bidra nyblivna föräldrar med så mycket mer än oerhört mycket kärlek och med loppisfynd.
  Instagramkonto äger jag tyvärr inte,men du hittar mig bland dina följare på facebook.
  Ha en fin höst och tack för chansen!

  Reply
 58. När vi väntade Hugo fick vi höra att det kunde vara en cysta som såg mystisk ut på ultraljuden och det fanns även en oro att han inte växte ordentligt. Men ut kom han normalviktig med stor aptit och fullt frisk! Vilken lycka och lättnad. Nu vill jag ge min älskade bebis en glad överraskning tillbaka :) Han skulle må gott i varm gosig svart voksiåkpåse i vinter.

  Reply
  • Hej,

   Jag skulle väldigt gärna vilja vinna voksi urban special färg petrol till min son Folke. Har en Rosa classic till storasyster. Så kan dom sova gott tillsammans ute i tvillingvagnen hela vintern. :)

   Följer dig även på instagram. Namnet, vaniljkeso! :)

   Reply
 59. Hej!

  Skulle vilja ge en sån här fin åkpåse till min systers bebis som är beräknad vilken dag som helst. Min syster har haft en tuff graviditet och spenderat de senaste månaderna på sjukhus. Det vore underbart att gå ge henne något såhär fint! Skulle vilja ha en svart.

  //Camilla

  Reply
 60. Jag vill vinna den röda åkpåsen till min yngsta son, han har fått ärva det mesta av storebror men åkpåsen är trasig så därför hoppas jag på att vinna en voksi som jag alltid velat ha till barnen men aldrig haft råd med. Är nog bästa åkpåsen för våra kalla vintrar i Norrbotten. Dessutom väntar jag mitt tredje barn nu så nästa vinter får han/hon ärva den :D

  Reply
 61. Hej:)
  Jag vill vinna en svart eller grå åkpåse då jag kommer få mitt första barn i januari och vi ska på massor av promenader under vintern tillsammans och mysa i snön :))

  Reply
 62. Åh, vi håller tummarna för att jag och min sambo får bädda ner vår lilla Stella i en Voksi frost i färgen antrasit. Den skulle passa perfekt i både vår gråa vagn och i skoterpulkan vi ska glida omkring i så fort snön är här :)
  Tack för att jag får följa dig på IG!

  Reply
 63. Om jag skulle vinna en åkpåse hade jag valt en marinblå voksi :) har en tjej som fyller 1 år om 2 veckor och självklart skulle denna åkpåse få värma henne i vinter! <3

  Reply
 64. Hej! Rött är sött likt vår lilla Selda som önskar sig en röd Voksi till vintern. Hon börjar på förskolan i januari och där sover de middag utomhus. Vore ju helt fantastiskt att få vila i en varm och gosig Voksi. Följer dig på Instagram nu :-)!

  Reply
 65. Vilka fina! Den svarta skulle jag vilja ha till min son och dotter :) skulle passa perfekt till båda mina barn så dom håller sig varma i vinter :)

  Reply
 66. Jag skulle vilja vinna en stilren, svart åkpåse till min son som nu är sex månader! Vi bor i kalla Luleå där minusgraderna redan är här och snön ligger vit på marken! Kommer behöva en riktigt varm och gosig åkpåse till vinterns vagnprommisar!

  Reply
 67. Hej,

  Jag är i kär med den nya voksi ”frost”. Min först babis är beräknat den 1 januari 2015 :) vi fick inte veta könet så den svarta åkpåse skulle passa kanon både till en flick och en pojke! Åkpåsar är någonting ny för mig eftersom jag är inte svensk och vi anväder inte de i mitt land, men alla pratar att det inte finns bättre än voksi så det ska man ha här i norrbotten!

  Jag hoppas att lyckas den här gången :håller tummarna:

  Reply
  • @surpuppax på instagram :)

   Reply
 68. Hej!

  Vi skulle jätte gärna vilja vinna den svarta Urban åkpåsen!:) den skulle verkligen komma till användning i många olika lägen för min lilla son, tex på promenaderna i vagnen, och på pappans hockey matcher och nu när man kommer vara ute i kylan så får han nått extra varmt att sitta i om han vill sitta i knäet:)! Vi håller tummarna för att turen är med oss denna gång!
  Vi gillar din sida på instagram:)! Kram!

  Reply
 69. Hej! Åh, önskar mig en sådan här i svart till min yngsta son :)

  Då jag inte har körkort så får lillebror Edvin hänga med ut i alla väder på långa promenader för att hämta/lämna storebror på förskolan och då behövs en riktigt varm och go åkpåse som man kan lita på. Har hört mycket gott om just dessa och så är de ju så snygga också! Dessutom skulle en grej mindre att köpa inför vintern göra gott i denna fattiga morsans börs, hehe.

  Följer på insta (matatilda).

  Kram Matilda

  Reply
 70. Hade varit så underbart att få överraska syrran med en ny åkpåse.
  Hennes 4:e barn ska nu i vinter få ärva sina syskons gamla sovsäck.
  Tycker att det är dags för lite uppdatering på den fronten.
  Håller tummarna stenhårt!
  Mvh

  Reply
 71. Min lilla tjej på åtta månader behöver en gosig åkpåse till kalla vinterdagar så en svart voksi skulle hålla henne varm. Följer dig på instagram.

  Reply
 72. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en fin svart åkpåse till min vän som väntar smått. Hon skulle bli riktigt glad över denna fina vinst till hennes kommande lilla, då den verkligen är riktigt söt och dessutom ser ut att vara riktigt varm och mysig att krypa in i.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Reply
 73. Vi väntar vårt andra barn i januari. Jag har länge klämt och känt på voksi åkpåsar och kommit fram till att det inte finns något bättre. Jag är helt övertygad om att kommande bebis skulle älska barnvagnspromenaderna om hen fick ligga nerbäddad i sån lyx!

  Reply
 74. Jag skulle vilja vinna en åkpåse i svart till min minsta Som nu är 4månader !

  Följer dig på instagram och där heter jag Stardazzel

  Reply
 75. Den är så cool! Hade varit så kul att få överraska min vännina med denna underbara åkpåse. Hon har nämligen precis fått en liten flicka och voksi åkpåse skulle passa henne perfekt. Den har det där lilla extra. / Jeanette

  Reply
 76. Hej :)

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna svarta åkpåse till min son Sebastian som är första barnet till mig. Han är 6 månader gammal och det är hans första vinter. Han älskar och glida ute med sin vagn. Somnar direkt efter en runda med vagnen . Åkpåse skulle vara användbar och vi håller tummarna här !

  Ha en trevlig mysig dag följer dig på insta mammatillsebbee heter jag !

  Reply
 77. I en voksi åkpåse jag vill vår son ska få mysa
  Så stt han i vinter slipper frysa
  Verkar både gosig och snygg
  I den skulle Melvin känna sig trygg!
  Perfekta presenten till vår blivande 1åring i november månad
  Så slipper vi använda en som är lånad!

  Nu håller vi tummar och tår för vinst till vår sötnos!❤️ Följer på instagram(Kiikas84) hoppas på och vinna en Voksi, Åkpåse, Brown Straw – Bonsay light green ❤️

  Reply
 78. Jag väntar mitt första barn och skulle verkligen behöva en voksi åkpåse nu till vintern när jag bor uppe i norrland :) Så jag och lillen i magen håller våra tummar och tår. :) /Anna

  Reply
 79. Hej hej…å dessa underbara åkpåsarna har jag tittat på länge

  Reply
 80. Hej! Jag skulle vilja vinna en voksi urban i färgen antracit till min 1 årigadotter denna vinter och förhoppningsvis ett lillasyskon till nästa vinter!

  Reply
 81. Jag skulle använda åkpåsen till min dotter Ina, 10 månader gammal. En svart önskar hon sig. När man bor i kallaste inlandet och snön redan ligger vit på backen så skulle det vara perfekt att få ploppa ner henne i en varm o gosig åkpåse ☺

  Reply
 82. Hej!

  Reply
 83. Konstigt texten försvann.? Men jag skulle vilja vinna en svart åkpåse till våran lilla Noah som är beräknad till i januari.

  Reply
 84. Hej!
  Jag o min son Nils, som blir 6 månader på lördag skulle vilja vinna voksi urban åkpåse i svart. :-) Voksi påsen är superfin och den kommer bli väl till användning kalla vintrar här i Jämtland. :-) åsså passar de ju bra som halvårspresent ;-) vi håller 4 tummar! /Anna o Nils. PS. Gillar din sida på instagram, annahoffff heter jag DS

  Reply
 85. Hej Aja! Kul med sån tävlig! Hoppas hoppas på att vinna! Isla Rose, vår dotter på 8 månader skulle ligga så mysig i sin vagn med denna gosiga åkpåse!Vi önskar oss den svarta :) kram

  Reply
 86. Jag skulle gärna vinna en åkpåse till min 8 månaders pojke. Helt enkelt för att jag skulle behöva en varmare än den vi har och för att de är sååååå fina! Om möjligt en i färgen Navy blue.
  Jag följer dig redan på Instagram (och här i bloggen) :)

  Reply
 87. Min bästa vän och mitt stora stöd i livet som inte själv har det så lätt just nu då ett tråkigt besked drabbade henne och hennes familj tidigare i år och motgångarna fortsätter att komma! Men aldrig att hon visar sura miner eller klagar. Hon väntar nu sitt första barn och förtjänar allt och lite till! ❤ En voksi urban navy blue vill jag vinna till henne!

  Reply
 88. Vilken rolig tävling!

  Vi har en liten härlig tjej på fyra månader. Det är vår lilla sladdis. De andra barnen är 16,14 och 11.
  Tänk att det skulle vara så kul att få en liten igen, om någon hade sagt att vi skulle ha en liten för något år sedan hade jag skrattat gott. Ja, det roliga med livet att det inte blir alltid som man planerar, men det brukar bli bra iallafall.

  Reply
 89. Vilken rolig tävling!

  Vi har en liten härlig tjej på fyra månader. Det är vår lilla sladdis. De andra barnen är 16,14 och 11.
  Tänk att det skulle vara så kul att få en liten igen, om någon hade sagt att vi skulle ha en liten för något år sedan hade jag skrattat gott. Ja, det roliga med livet att det inte blir alltid som man planerar, men det brukar bli bra iallafall.

  Reply
  • Hälften av texten försvann, så nu gör jag ett nytt försök.

   Hon är så älskad av sina föräldrar och syskon. Det finns alltid någon famn som vill bära och gosa.
   Vi hade faktiskt kvar barnvagnen sen de stora barnen var små. Den stod i vedboden, en liten mus hade flyttat in i den en kall vinter och bromsarna var slut redan efter vår trea. Det blev en annan barnvagn. Åkpåsen är i ungefär samma skick, förutom att den har förvarats inomhus, och där finns inga möss!!!
   Ja, det skulle vara jätte roligt om vi vann en Voksi åkpåse till vårt lilla hjärta. Vi är ute mycket och promenerar och det börjar bli kallt.
   Jag följer dig på Instagram- Miaol1

   Reply
 90. Självklart följer jag dig på instagram. Mitt instagramkonto är; hannamikaelasofie

  Jag har, liksom som min blogg antyder, ett brinnande intresse för ekologi. Voksi är en av de få åkpåsar ute på marknaden som lever upp till många giftfria krav som en har på åkpåsar, exempelvis att den är stoppad med ull istället för fleece och polyester. Jag hade blivit otroligt glad om jag vunnit denna! Till min lilla i vinter och fler vintrar därtill. En lila om jag har turen!

  Reply
 91. Min älskade lilla pojk skulle hålla sig himla varm å go i den röda påsen! Den nyfikne lille mannen vägrar ligga ner i vagnen så vi har precis köpt en ny där han sitter fint och ser hela världen, lyckligare pojk får man leta efter. Vi bor i de skånska skogarna så tänker att den röda lyser upp fint :)

  Reply
 92. Min första kommentar kom aldrig fram? Prövar igen! :)

  Min bästa vän och mitt stora stöd i livet som inte själv har det så lätt just nu då ett tråkigt besked drabbade henne och hennes familj tidigare i år och motgångarna fortsätter att komma! Men aldrig att hon visar sura miner eller klagar. Hon väntar nu sitt första barn och förtjänar allt och lite till! ❤ En voksi urban navy blue vill jag vinna till henne!

  Reply
 93. Min älskade lilla Otto skulle väldigt gärna få sova i en urmysig Urban Antrasit istället för sin pappas gamla åkpåse sen tidigt 80-tal ;)

  Reply
 94. Men ja, vilken pang tävling…
  Jag skulle gärna vilja vinna en svart åkpåse till min lilla trea som ligger i magen.. Kanske vore trevligt att slippa ärva allt utslitet från sina systrar;)
  Följer dej på både instagram och facebook sedan länge.. Alias: esvedholm :)
  Håller mina tummar!! Kram på dej!

  Reply
 95. Har efter två små vilddjur (Harry 3 år och Knut snart 2 år) fått min lilla pärla Edda! Hon är min stora final och henne vill jag gärna låta sussa sött i en Voksi Urban i färgen Bordeaux. Vi behöver lite rosa-röda toner inför den långa vintern som väntar oss häruppe i norr…

  Har dessvärre inte Instagram men har gillat på Facebook :-)

  Må så gott!

  Reply
 96. Vilken fantastisk tävlig och roligt att följa dig på Instagram också!
  Jag är dålig på att motivera varför du just ska välja mig, men min 8 månaders dotter Ellen förtjänar det allra bästa som alla andra.
  Hon älskar att sova ute i vagnen men är väldigt frusen av sig. Då rekomenderar alla en voksi Urban! Om hon vinner skulle hon gärna vilja ha en lila, då det skulle bli en fin färgklick i hennes svarta tråkiga vagn och jag kan lita på att hon inte blir kall och fryser!
  Trevlig helg! /AnnSofie och Ellen

  Reply
 97. Åh! Jag skulle jättegärna vilja vinna en svart som jag i så fall skulle ha till min lilla pojk som är beräknad 1 mars :) Hoppas de äntligen kan vara min tur att vinna, vinner nämligen aldrig något ^^

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388