Batman & Spindelmannen

Igår var vi och hälsade på min kompis Carro och hennes Oliver, vi kände att det var så längesedan vi sågs. Sedan är det så kul att barnen trivs så bra ihop så att hinna med att snacka ikapp några timmar är ganska lätt.

I vanlig ordning så blev vi galet bortskämda med god mat och en massa mys. Barnen fick igelkott lunch i forma av potatismos, korv, köttbullar och morötter. Vilket var uppskattat i den Matform barnen var i just då ;). Jag och Carro åt när barnen var glada och nöjda, torsk godaste moset och en vitvinssås till det, som sagt behöver jag säga att jag blir bortskämd. Som efterrätt fick vi kladdkaka vilket jag älskar och så några baljor kaffe på det, rullade därifrån helt enkelt. Barn lekte och drog fram varenda lite leksak, det blir några bråk emellanåt som måste lösas men det är inget märkvärdigare en att lilla Juno inte får vara med oftast, så det är bara att prata med grabbarna så löser det oftast sig, om inte så går gärna Juno in och avlägger en liten snyting för att minsann visa att hon finns ❤️.

Med en härlig start på veckan så är jag tillbaka på kontoret och ska denna veckan försöka få en lite presentation på plats… Så hoppas på att den info jag samlat in ska räcka till en bra sammanställning.

IMG_2259.JPG

 

IMG_2257.JPG IMG_2262.JPG IMG_2260.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

4 Comments

 1. Haha, tack för tips, kul sätt att servera på!

  Reply
 2. Hej!
  Är lite nyfiken på hur det kommer sig att du valt att fortsätta jobba direkt efter förlossningen. Känner du press från arbetsgivarens sida eller vill du helt enkelt jobba? Och hur går det att jobba när man ändå måste amma så ofta som man brukar göra i början? Är nyfiken då jag själv har en 2-åring och snart en liten bebis också. Jag beundrar att du klarar av att göra allt du gör!

  Reply
 3. Test test!

  Reply
 4. Funkar det?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388