Vinterförvaring

Hello på er! Snart fredag, så om ni känner någon som behöver en åkpåse passa på att vara med och tävla, sista dagen är i morgon så ni vet det!

Barnen har verkligen haft så roligt med sitt hus som vi köpte i början av våren för att dom skulle kunna vara ute och leka, men nu är det dags att få in saker och ting för vintern. Tänkte faktiskt åka och köpa en sandlåda i helgen då vi har en del sand över sedan i somras, så det ska bli en lekhörna i trädgården som vi kan fortsätta använda nu under hösten och vintern tills snön kommer. Hade tänkt hunnit med att fixa en sandlåda innan sommaren men det blev liksom inte tid och inte ork för det heller tyvärr. Så tänkte ge er en liten utvärdering på lekhuset vi har, för det kanske är någon som har funderingar på att ge sina barn ett sådant i julklapp till exempel.

Vi har ett hus ifrån märket Smoby och den har klarat denna soliga sommar bra, var rädd att den skulle tappa färg om den skulle stå ute. För visst är det tillräckligt litet för att ha inomhus om man så vill. Vi hade kunnat haft det men jag känner att det är bra att kunna få ut barnen även när det är lite kyligare så vi kör på att ha det kvar utomhus. Jag tror inte det är så att den håller om det kommer en massa snö så den ska alltså under tak så fort det blir snö, men det är ju för att jag inte vill att den ska gå sönder om det blir tung snö liggandes. Det var enkelt att bygga ihop det, tog en liten stund och så men det var inte avancerat, så även någon som inte känner sig som en expert på IKEA möbler löser att få ihop Smobyhuset. Det finns en liten ringklocka till den ena dörren även den fungerar fortfarande efter mycket plingande och även regnande.

Barnen älskar huset och jagkan varmt rekommendera detta plasthus, vi hade ju funderingar ifrån början att köpa en riktig lekstuga men vi har inte riktigt någon bra plats att ha ett sådant på vår tomt så denna mellanlösning blev ett bra alternativ. Dessutom kan man tvätta av den om det skulle bli lite smutsigt nu när det blötare dagarna kommer.

DSC01675_2 DSC01680_2 DSC01683_2 DSC01686

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388