Julklappstips

DSC02587

Tänkte dela med mig om några roliga tips på presenter som kanske kan komma till hjälp nu inför jul. Jag skulle ifs behöva ha hjälp med vad man ska köpa för present till William som fyller fyra i början av december… Han älskar Lego och det är typ det ända han tjatar om men tänkte om det finns något annat kul som en fyra åring gillar så tar jag gärna emot dom tipsen.

Så åter till mina julklappstips, har två i detta inlägg då det är typ samma sak fast i olika skepnader kan man säga. Det ena är ett spel som heter 20 Frågor Gissa Djuret junior och den andra är Magic Jiin.

20 Frågor Gissa Djuret har vi spelat här hemma en massa gånger då det var ett av spelen som var med bland alla de spel vi testade under våren och sommaren, men just i vår familj så är detta en av våra personliga favoriter. Dels för att det är och kan vara krångligt beroende på vad man blir för djur, för själva spelidén är just att en person drar ett kort och på kortet är ett djur. Efter det ska de andra ställa jag och nej frågor utifrån spelplanens kategorier och utefter det komma fram till rätt djur.

alga-spel-20-fragor-gissa-djuret-se

Magic Jiin är en så kallad interaktiv leksak som kan läsa dina tankar, här ska du tänka på ett djur och sedan så försöker Magic Jiin komma fram till vilket djur du tänker på genom att ställa olika frågor som du får svara på. Det är en liten rolig filur som ger dig en klapp på axeln om du är smart och valt ett litet klurigare djur osv, vi har också försökt lura lilla Jiin men det fungerar inte så bra, för han kommer på dig och ifrågasätter om det verkligen är rätt.

magic-jinn-orange

20 Frågor Gissa Djuret är satt ifrån 5 år och jag tror att man nästan måste vara uppåt fem år för Magic Jiin också, upplever inte att William är så duktig på att få det rätt. Medans Filip och Tindra gärna utmanar Jiin och som sagt försöker lura honom. 20 Frågor Gissa Djuret kan man variera lite i svårhetsgrad då vissa djur är lättare än andra så har man de mindre barnen med så kan man anpassa det lite, vilket är bra.

DSC02593_2

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388