Förkylningstider…

Det är verkligen förkylningstider, det känns som om vi löser av varandra med just den delen hela tiden. Började med mig och min dunderförkylning som jag på allvar inte trodde att jag skulle bli av med… Men den är i varje fall borta och jag har väl känningar i halsen emellanåt som om det ligger och påminner i kroppen ändå. William körde sitt race förra veckan och nu är det Junos tur, snoret rinner och hostan är ett faktum men det är sådana tider så det är väl bara att gilla läget. Lily har också hon fått en släng av förkylningen, snorar och småhostar så hon sover lite förhöjd för att slippa att helt bli tät. Svårt när dom minsta blir sjuka tycker jag för dom kan inte berätta vad eller vart det är som värst utan man bara hör att inte allt står rätt till. <3

Kul att ni är så många som tävlar, skrev inte ut när jag avslutar tävlingen men jag tänkte:

Tisdag den 11 November och vinnaren presenteras här på bloggen den 12 November helt enkelt!

DSC02669

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Min helt underbara som Alexander, snart tre år, skulle få den. Han skulle bli helt överlyckligt för han älskar tåg. På höstlovet åkte vi tåg från Jönköping-Nässjö… tog en fika ….å sen åkte tillbaka igen, just bara för att han skulle få testa åka tåg. Snacka om lycklig grabb den dagen!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388