Vinn Biljetter – Cirkus Scott Julshow

Ny tävling mina vänner!
4 biljetter till valfri föreställning (i mån av plats) på Cirkus Scott´s Julcirkus är det som gäller.

Ni behöver lämna en motivering till varför just ni ska vinna, vem ni vill ta med er och vilket datum ni önskar gå.

Länken till hemsidan är HÄR! 

Tävlingen avslutas måndag den 17 november och presenteras här på bloggen den 18 november.

CirkusScott_vinnbiljetter kopia

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

12 Comments

 1. Någon gång måste vara den första, Hugo har aldrig varit på Cirkus, så detta är ett bra tillfälle. Han vill ta med sig sin kompis Filippa för att hon fyller år idag. En lördag eller söndag, vilken spelar ingen roll, inte tiden heller ;0)

  Reply
 2. Jag skulle vilja överaska min dotter med detta. Dels för att hon älskar djur men även pga min sjukdom som har gått ut över henne så skulle jag vilja ge henne detta för att jag har varit en sån tråkig mamma. Rörig text, hoppas du förstår. Håller tummarna

  Reply
 3. Jag skulle vilja ta med mig min dotter som är världens härligaste och goaste lilla, stora tjej. Åtta år nu med en storebror och en ny lillebror, så hamnar hon lite i kläm när tiden inte räcker till. Det skulle vara så underbart att få möjlighet att ‘vippa’ henne lite extra med något hon velat göra länge. Hon älskar djur och varje födelsedag från det hon fyllde två önskar hon sig ansiktsfärg så hon kan måla sig till en clown, tiger eller zombie. Hua!
  P.S. Pappa och storebror kan också få följa med, om de är riktigt snälla …. ;)

  Reply
 4. Just det, gärna lör 29 nov, eller en annan lördag eller söndag! :)

  Reply
 5. Skulle vilja överraska en liten femårig tjej, för henne skulle ett cirkusbesök vara världens roligaste grej. Hon älskar verkligen alla slags djur, hoppas på att vinna biljetter till den 27 november genom jättemycket tur!

  Hälsningar
  Liza

  Reply
 6. Skulle vilja ta med mina två bonussöner, för att dom förtjänar det. Det är inte lätt att växla boende varje vecka och det blir automatisk så att min man och mina gemensamma barn får mer av den vardagliga kontakten. Dom skulle tycka det va så häftigt! Datum passar när som helst! Dom skulle skrika av lycka att få åka dit utan småbröderna och bara vara med bonusmamma (mig) och sin pappa.

  Reply
 7. Tänk att få vara barn på nytt och gå på Cirkus Scott igen (var ca 20 år sedan sist?) Vill gärna ta med familjen. Vill gå den 27 november.

  Reply
 8. Tänkt få överraska familjen på advent,
  genom att uppleva detta spännande event.
  Den elaka svartalfen Santa, tomtar och akrobatik,
  clowner där den ena inte är den andra lik.
  Hoppas nu på lyckans lott,
  för att få uppleva Cirkus Scott!

  Vill gå den 30/11 el 7/12 med min man och 2 barn.

  Reply
 9. Att få gå på cirkus Scott skulle vara flott .
  Att få det som gåva , så härligt vill jag lova.
  Att på detta vis sina barn få förnöja , då glömmer de att till jul blev det bara en tröja .
  När man i publiken sitter och på scenen ser ner , då får man tacka Lekmer.
  Nej nu måste jag hänga tvätt och drömma om en biljett…..

  Skulle önska att få gå den 7/12 alt 30/11 vi e 2små clowner å 2 vuxna

  Reply
 10. Jag skulle bjuda med mig mina små älsklingar Vidar och Alva som jag är moster/faster till. De två små kusinerna skulle älska att få gå på cirkus tillsammans!!! Jag vill vinna för att kunna skämma bort de två bustrollen med en tidig julklapp!! Vi vill gärna gå på julcirkus den 6/12

  Reply
 11. Får jag be om största möjliga tyssstnad,
  Jag känner en stor lystnad.
  Jag vill biljettter vinna till Cirkus Scott
  Det skulle kännas väldigt flott
  Se barnbarnen sitta still och titta
  höra ett skratt som kan smitta
  Mormor behöver 2 vuxna och 2 barn 30/11-7/12

  Reply
 12. Vill gärna pausa från vardagens alla bestyr – Och istället få överraska småkillarna mina med detta häftiga Julcirkusäventyr!
  Får vi denna jättechans så går vi gärna 6 dec kl 13:00

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388