Vinnaren av träjärnväg ifrån BRIO

Grattis säger vi till Anna Ökvist!
 Maila mig din adress och telefonnummer så kommer vinsten skickas omgående.
soontobe.blogg@lekmer.se

Jag har haft ett extremt intresse för den här tävlingen och jag önskar ju alltid att jag skulle kunnat ge er alla vinsten, men som jag också berättat förut så kommer det hela tiden fler tävlingar så det är bara att fortsätta läsa och följa mig intagram, så missar ni inget. Särskilt nu inför jul så kommer det en hel del, bara här i eftermiddag kommer det en rolig tävling som innefattar fyra biljetter till något roligt!

Brio järnväg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

 1. Tusen tack ♥
  Åh vilken fin julklapp det kommer
  bli till Max!! Nu ska bara den här morsan
  klara hålla det hemligt oxå, det blir det svåraste ;)
  Tack igen!!
  / Anna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>